Session Logo
Sessions coaching-filosofi - i en nøddeskal

Sessions coaching-filosofi - i en nøddeskal

Ved Session adskiller vores coachingfilosofi os. Vi tilbyder 1:1 skræddersyede coaching-forløb, fordi vi ved, at to individer aldrig er ens. Gennem hele coaching-forløbet har vores erhvervscoaches et styrkebaseret fokus. Med nysgerrighed og fantasi finder vi nye veje, vi tilskynder en eksperimenterende tilgang og vi samarbejde og agerer med integritet. Lære mere om vores filosofi - og hvorfor vi mener at vores tilgang skabe resultater.

December 15th, 2022

Introduktion

I dag kan du Google ''online business coaching'' og finde et utal af valg - alle lover den perfekte løsning til din faglige udvikling. Med så meget information derude, kan det være overvældende – især når det kan være svært at adskille de professionelle erhvervscoaches fra de selvlærte quick-fix coaches.

Hos Session sætter vi en ære i at ansætte højt kvalificerede erhvervscoaches, der kommer udstyret med relevant uddannelse og mere end 5 års coachingerfaring i erhvervslivet. Vi tilbyder 1:1 skræddersyede coachingforløb, fordi vi ved, at ikke to individer er ens. Vi går til coachingforløb med en styrkebaseret tilgang og udnytter individets iboende fantasi og nysgerrighed. Vi har altid den forretningsmæssige kontekst for øje. Vi opfordrer vores kunder til at prøve ting, og ikke bare tale om dem. Og vi handler selvfølgelig med integritet! I denne guide kan du læse lidt mere om vores coachingfilosofi, som er fundamentet for den måde, vi arbejder med vores kunder.

Styrkefokus

“Stol aldrig på din frygt - frygten kender ikke din styrke”  - Athena Singh

I Session er det i høj grad vores styrkebaserede fokus der adskiller os fra andre spillere. Vi har fokus på styrkerne for både vores coaches, vores kunders og vores medarbejdere. Det er denne tilgang der sikrer at vi leverer de mest optimale resultater for vores kunder. Vores erhvervscoaches er optimalt rustet til at få det bedste frem i den enkelte klient. Vi:

 • stiller klienter styrkebaserede spørgsmål for at opdage deres mest værdifulde færdigheder.
 • give praktiske trin til, hvordan den enkelte kan bringe sine styrker i spil i det daglige arbejde, og til hvordan de kan forstærke og udnytte andres styrker.
 • arbejder med muligheder: Vores erhvervscoaches fokuserer ikke på, hvad klienten ''mangler''. I stedet fokuserer de på positiv forstærkning af klientens mest markante styrker.
 • identificerer problemer og udfordringer, som klienter står over for, og bruger en styrkebaseret tilgang til at hjælpe med at overvinde dem.
 • ser efter styrker på både team-niveau, i den omgivende organisation og miljøet omkring vores coaching-kunder. Og vi bygger videre på disse styrker for at hjælpe vores kunder med at løse forretningsmæssige udfordringer og problemer.

Fantasi og nysgerrighed

''Jeg har ikke noget særligt talent. Jeg er kun passioneret nysgerrig.'' - Albert Einstein

Session er en organisation, der trives og drives af fantasi og nysgerrighed. Vi ser ud over nuet og ind i fremtiden. Vi forestiller os: "Hvad nu hvis?" "Hvad er muligt?" "Hvad er på vej?" Sammen med vores coaching-kunder forestiller vi os det næste nye og stiller nysgerrige spørgsmål om nutiden såvel som fremtiden. Vores spørgsmål bevæger kunderne og de organisationer, de er en del af.

Når vi forbliver nysgerrige, kan vi holde et åbent sind og se verden fra forskellige perspektiver. Dette er især vigtigt i den tid, vi lever i lige nu, hvor interkulturel bevidsthed og mangfoldighed er lige så vigtig som nogensinde før. Forskellige og nye perspektiver bringer os simpelthen videre på en mere bæredygtig og omsorgsfuld måde.

Eksperimentering

"Det rigtige tidspunkt er altid lige nu". - Casey Neistat.

Forandring sker - når folk prøver ting, eksperimenterer og leger med nye måder at gøre tingene på. Vi opfordrer til at prøve ting, indsamle feedback, lære og justere og flytte tingene i den rigtige retning et skridt ad gangen. Det, vi taler om, skal afprøves - før end siden.

Vi tror på at man skal holde tingene enkle og ikke udskyde opgaver, selvom de ikke er løst ''perfekt”. Vi ved, at ''øvelse gør mester'' og opfordrer kunderne til at afprøve ny adfærd og idéer, som diskuteres i coaching-sessionerne. Det er også grunden til, at coaching-klienter får hjemmeopgaver mellem sessionerne.

Omsorg for både forretningen og mennesket

"Kæmp for de ting, du holder af, men gør det på en måde, der får andre til at slutte sig til dig." - Ruth Bader Ginsburg

Mennesker er kernen i enhver virksomhed. Vi brænder for at hjælpe andre med at få succes i erhvervslivet. Hos Session tror vi på, at organisatorisk succes er uløseligt forbundet med individuel succes og omvendt. Vi ved, at hver enkelt person er vigtig for en organisation - og at den enkelte kan påvirke virksomhedens resultater positivt - eller negativt.

Vi er her for at hjælpe mennesker med at gøre en positiv forskel. Vores coaches har dyb viden og erfaring fra mange års coaching i moderne organisationer. De er dygtige til at hjælpe kunder med at løse specifikke organisatoriske udfordringer og nå strategiske mål. Vores coaches har forretningssans - og hjælper kunder med at se sig selv som en del af systemet og forretningen - ikke i modsætning til eller som ofre for, hvad der sker i organisationen.

Nærvær og kropslig bevidsthed

"Sindets første skridt til selvbevidsthed skal være gennem kroppen." - George Sheehan

Når man coacher online, er det altafgørende, at coaches forstår at møde op med nærvær og mindfulness – og det gør vores coaches! De er trænet i kunsten at være til stede i nuet og også i at hjælpe andre med at være til stede. Nærvær kræver kropslig bevidsthed, derfor opfordrer vi vores kunder til at lytte til og pleje vores krop.

Kroppen har så mange kloge ting at fortælle os. Derfor taler vi om vores "mavefornemmelse". Der sker så mange ting inde i vores krop som en reaktion på det, vi oplever i øjeblikket. Kroppen omsætter dette til kropslige følelser, som kan fortælle os, hvad vi skal gøre, og hvad vi ikke skal gøre – hvis vi lærer at være opmærksomme på det, hvilket vores coaches kan hjælpe med.

Samarbejde

"Hvis du vil gå hurtigt, gå alene, hvis du vil nå langt, så gå sammen" - Afrikansk ordsprog

I den verden, vi lever i, er samarbejde nøglen til mange løsninger. Når en coaching-klient præsenterer os for et problem, stiller vi spørgsmål som: “Hvem er dine rollemodeller? Hvem har med succes løst noget, der ligner det, du oplever lige nu? Hvem du kan lære af? Hvem kan du samarbejde med for at komme videre?”

Vi undersøger, hvilke muligheder der er for at gøre ting sammen med andre. Vi finder partnerskaber og henter inspiration fra andre. Samarbejde handler om at række ud, forbinde, bede om hjælp og tilbyde hjælp til andre. Og ved at gøre dette, har vi erfaret, at problemer bliver løst, udfordringer bliver tacklet, og vores coaching-kunder trives.

Integritet

“Integritet er at udvise mod frem for at vælge den komfortable vej; at vælge det rigtige frem for det, der er sjovt, hurtigt eller nemt; samt at vælge at praktisere vores værdier i stedet for blot at bekende dem.”- Brené Brown

På Session handler vi med integritet; det er vores udgangspunkt. Vi tror på vigtigheden af ​​at holde vores løfter og holde tingene fortrolige. Vi gør, hvad vi siger vi vil gøre, og vi handler etisk. Slut færdig!

Afslutning

I Session har vi valgt at tilbyde coaching-forløb på en abonnementsmodel for at sikre kontinuerlige coachingforløb for både ledere og medarbejdere. Vi ved, at kontinuerlige forløb styrker vores klienters evne til at udvikle sig og etablere nye vaner i stedet for forløb, der kun har sporadiske check-ins. Forfatterne til "The Progress Principle", Amabile og Kramers, fremhæver at kontinuerlige coaching over tid styrker medarbejdernes "indre arbejdsliv" og sikrer deres evne til både at præstere og trives. Vores coaching-forløb opnår vi følgende:

 • Vi får adresseret både individets og virksomhedens behov
 • Vi får matchet den enkeltes læringsstil
 • Vi tager afsæt i lederens eller medarbejderens niveau
 • Vi spilder ikke klienternes tid med ufleksible og ineffektive one-size-fits-all modeller
 • Vi gør fremskridt med den enkelte i en retning og i et tempo, der er skræddersyet den enkelte
 • Vi udvider coachingprocessen, så læringen materialiserer sig i nye vaner

Der findes mange online erhvervscoaching-programmer, og det kan være svært at vide, hvilket der er det rigtige valg for dig. Sessions mener vi at vi med vores coachingfilosofi adskiller os fra de fleste. Vi er overbevist om at vores tilgang fører til varig succes for vores coaches, kunder og medarbejdere. Kontakt os for at lære mere om vores coaching-forløb - vi står klar!

Enjoyed the guide?
Share:

Ready to get started?Put your learnings to work.