Session Logo
Sådan løfter du toplinjen med erhvervscoaching

Sådan løfter du toplinjen med erhvervscoaching

Professional erhvervscoaching kan være den bedste investering, du kan foretage for din organisations lønsomhed. Forskning bekræfter, at erhvervscoaching øger medarbejder-engagement, mindsker medarbejder-omsætning og forbedrer produktivitet - faktorer, der bidrager positivt til din bundlinje. I denne guide vil vi gennemgå, hvordan erhvervscoaching bidrager til toplinjevækst.

November 16th, 2020

Coaching giver åbenlyse fordele for enkeltpersoner og teams - men hvordan bidrager det præcist til toplinjevækst? En simpel onlinesøgning efter 'hvordan man øger toplinjevækst' vil give uendelige resultater af metoder, virksomheder kan bruge til at øge deres overskud og indtjening. Men loven om faldende afkast kan få dig til at kaste for meget af dit budget på at implementere ineffektive strategier – og ofte kan langsigtede løsninger, såsom erhvervscoaching, blive overset. For at sige det enkelt kan erhvervscoaching være den største enkeltinvestering, du foretager for din organisations rentabilitet. Forskning i udbyttet af erhvervscoaching bekræfter, at det øger medarbejdernes engagement, mindsker omsætningen og forbedrer produktiviteten – alt sammen faktorer, der bidrager til positiv omsætningsvækst. I denne artikel vil vi tale dig gennem processen med at øge din organisations toplinjevækst med erhvervscoaching.

Hvad er toplinjevækst, og hvorfor er det vigtigt for din organisation?

Toplinjen er en reference til bruttotal rapporteret af en virksomhed, såsom salg eller omsætning. Den kaldes toplinjen, fordi den vises som det første i en virksomheds resultatopgørelse og er reserveret til rapportering af bruttosalg eller omsætning. En virksomhed, der øger sin omsætning eller salg, siges at generere toplinjevækst. Vigtigheden af ​​toplinjen er, at den afspejler en virksomheds evne til at sælge sine varer eller tjenester og den indikerer, om en virksomhed vokser fra den ene periode til den næste. Da toplinjen primært er en vækstindikator, giver den indsigt i din organisations fremtidige succes.

Top-line vækst og erhvervscoaching - hvad er sammenhængen?

Desværre er mange organisationer betænkelige ved at investere i erhvervscoaching, da de frygter, at de investeringen ikke bibringer med håndgribelige forretningsresultater. For at forstå forbindelsen mellem toplinjevæksten og erhvervscoaching, lad os først undersøge den 'Return on Investment' (ROI), som erhvervscoaching typisk producerer. Manchester Review undersøgelsen viste, at den gennemsnitlige ROI fra erhvervscoaching var næsten 5,7 gange investeringen. Så hvad er årsagerne til den flotte ROI af  erhvervscoaching? Lad os se nærmere på faktorerne:

Erhvervscoaching reducerer medarbejderomsætning

Uanset størrelsen på din virksomhed er medarbejderomsætning en stor omkostning. Uanset om det er på grund af nedskæringer eller medarbejdernes utilfredshed, hvis det ender med at være en hyppigt forekommende begivenhed, kan det have alvorlige konsekvenser for din organisation – og en direkte indvirkning på virksomhedens omsætning og lønsomhed.

Medarbejderomsætning kan dræne organisationens omsætning og negativt påvirke toplinjevæksten på en række måder, herunder: ansættelsesudgifter, træningsarbejdskraft, tabt salg og produktivitet, fratrædelsesordninger, ledelseslønomkostninger og mere. Ofte forsøger virksomheder ikke at finde frem til årsagen til høj medarbejderomsætning, selv når det er lederen, der er roden. Tilføjelse til din toplinjevækst starter og stopper med medarbejdernes engagement, ifølge Shelley Smith, Premier Rapport. Hvad mere er, ifølge Forbes Coaches Council kræver medarbejderfastholdelse, at medarbejderne føler sig investeret i og ikke kun udnyttet til deres produktivitet.

En af de bedste måder at få dine medarbejdere til at føle sig plejet og engageret på er gennem erhvervscoaching. erhvervscoaching er effektiv til objektivt at evaluere en persons færdigheder, sætte rimelige mål for forbedring og holde individet ansvarlig for forbedring.

Erhvervscoaching øger produktivitet og effektivitet

Erhvervscoaching har vist sig at øge organisatorisk produktivitet og effektivitet. Professionelle business coaches er uddannet til at arbejde med medarbejdere for at hjælpe med at øge deres produktivitet, effektivitet og overordnede succes. For at være så effektive som muligt skal medarbejderne styre deres tid med omtanke. Medarbejderenergi er en begrænset ressource , der skal styres strategisk for at være effektiv, og erhvervscoaching kan hjælpe medarbejderne til at bruge deres tid effektivt på en organiseret og strategisk måde til gavn for virksomheden.

Erhvervscoaching kan også forbedre produktiviteten og effektiviteten ved at reducere stress. Stress kan ofte være et symptom på andre problemer, herunder tids- og opgavestyringsevner, prioritering og opfattelse. Stress i denne indstilling kan næsten altid løses via forfining af færdigheder og prioriteter. Business coaches kan hjælpe enkeltpersoner og teams med at reducere stressniveauet ved at fokusere på proaktive løsninger på stressfremkaldende situationer på arbejdspladsen. Samlet set kan forretningscoaching tilskynde til forbedret modstandskraft og stresshåndtering – forbedre medarbejderfokus, opmærksomhed, klarhed i hovedet i tider med uro, pludselige forandringer og uforudsete hændelser.

Erhvervscoaching plejer og udvikler talent

Erhvervscoaching plejer og udvikler dit eksisterende medarbejdertalent - hvilket i sidste ende fører til øget lønsomhed - mindre medarbejderomsætning og forbedret virksomhedskultur. Eksisterende virksomhedstalent bliver ofte fejlagtigt tilsidesat. Øget omsætning begynder dog med det talent, du har i din organisation. Undersøgelser viser, at medarbejderne ønsker meget mere coaching, end de modtager i øjeblikket. En professionel forretningscoach hjælper med at undersøge medarbejdernes færdigheder, talenter og styrker og overordnet pleje deres talenter og udvikle deres færdigheder.

Erhvervscoaching forbedrer ledelse og ledelse

At sikre effektiv ledelse og kompetencestyring er en overset vækststrategi. Når virksomheder ikke fokuserer på disse to aspekter, lider indtægter og overskud. Hvis din organisations ledelse og ledelsesteams er inkompetente, ineffektive eller ineffektive, kan du være garanteret, at dette vil påvirke din organisations toplinjevækst. Du kan simpelthen ikke forvente, at din organisation vokser, når 'dårlige' ledelses- og lederteams påvirker medarbejdernes præstation og moral negativt. For eksempel har Gallup-undersøgelser vist, at medarbejdere med gode ledere i gennemsnit ser 27 % mere omsætning per medarbejder. At være en god leder er en færdighed, der kommer fra læring og praksis; det er ikke iboende og skal plejes med passende træning. Invester i lederuddannelse, der tilbyder langsigtede, bæredygtige resultater, såsom erhvervscoaching.

Konklusion

Lederudvikling tager tid og kræfter, og implementeres bedst ved at levere langsigtede løsninger, såsom erhvervscoaching. Investeringsafkastet af din løn vil blive ganget med forbedringen af ​​alle de medarbejdere, der nyder godt af erhvervscoaching. Ifølge Forbes bekræfter udbyttet fra erhvervscoaching, at det øger medarbejdernes engagement, mindsker omsætningen og forbedrer produktiviteten. Foretag en langvarig investering i din organisations rentabilitet med erhvervscoaching. Vi håber, at du har nydt at lære om, hvordan erhvervscoaching positivt kan påvirke din organisations toplinjevækst og fremskynde lønsomhed, medarbejderpræstationer og engagement. Hvis du er interesseret i at lære mere om erhvervscoaching, så kontakt os i dag.

Enjoyed the guide?
Share:

Ready to get started?Put your learnings to work.