Session Logo
8 tips til at få størst muligt udbytte af erhvervscoaching

8 tips til at få størst muligt udbytte af erhvervscoaching

Ønsker du at få størst muligt udbytte ud af dine erhvervscoaching? I denne guide giver vi 8 tip og strategier der vil maksimere dit udbytte af erhvervscoaching. Fra at komme forberedt og sætte klare mål til at følge op på de aftalte næste skridt og reflektere over dine fremskridt , så vil disse trin vil hjælpe dig med at skabe reelle fremskridt mod dine mål.

Erhvervscoaching kan være et stærkt værktøj for ledere og medarbejdere, der ønsker at opnå deres mål og forbedre deres færdigheder. For at få mest muligt ud af dit coachingforløb, er det vigtigt at møde op forberedt. Denne guide giver dig 8 konkrete tips til hvordan du får bedst “Return on Investment” ud af dine erhvervscoaching-sessioner.

Illustration som viser 8 tips til at få størst muligt udbytte af erhvervscoaching
  1. Book sessioner regelmæssigt: Regelmæssige coachingsessioner hjælper dig med kontinuerlig fremdrift frem mod dine mål. Prøv at planlægge dine sessioner på samme tid hver uge eller måned, så de bliver en del af din rutine og lettere at huske.
  2. Bliv enig med din coach om, hvornår du skal have din næste session - inden i afslutter den nuværende: Dette giver dig et overblik over, hvor lang tid du har til at træne og læse mellem hver session, og hjælper dig med at holde motivation og fokus.
  3. Find et roligt og privat rum til din coachingsession: Det er vigtigt at have sessionen et sted, hvor du ikke bliver forstyrret og hvor du kan koncentrere dig om samtalen med din coach. Samtidigt kan det være konstruktivt at finde et lokale til sessionen, der ligger lidt væk fra dit skrivebord, så du kan bruge turen frem og tilbage fra lokalet til at få lidt luft og rum i hjernen.
  4. Kom forberedt: Tænk over hvad du vil tale med din coach om inden coachingsessionen går igang, og dan dig et overblik over hvilke specifikke udfordringer, fremskridt eller spørgsmål du har, så du kan vende dem med coachen.
  5. Vær åben og ærlig overfor din coach: Tillid er en vigtig del af coachingen. Vær åben og ærlig om dine mål, udfordringer, successer, frygt og fremskridt. Dette vil hjælpe din coach med at forstå dine behov og give dig den mest nyttige vejledning.
  6. Tag notater under sessionen: Det kan være nyttigt at tage notater under din coaching session, så du kan gennemgå dem senere og minde dig selv om de vigtige punkter og handlingstrin, der blev diskuteret og aftalt.
  7. Følg op på aftalte næste skridt: Uden handling, ingen success. Noter i din kalender, hvornår du vil prøve konkrete handlinger og ny adfærd af i praksis - og gør det.
  8. Reflekter mellem sessioner: Tag tid til at reflektere over dine fremskridt og udfordringer mellem coaching sessionerne. Dette kan hjælpe dig med at identificere områder, hvor du har haft success, og områder, hvor du muligvis skal investere ekstra energi og hente hjælp via dine coachingssessioner.
Enjoyed the guide?
Share:

Related content

Ready to get started?Put your learnings to work.