Session Logo
Generativ AI - og effekten på arbejdspladserne

Generativ AI - og effekten på arbejdspladserne

Deltag i vores webinar om "Generativ AI - og effekten på arbejdspladserne" hvor vi udforsker påvirkningen af AI på arbejdsstyrken og diskuterer strategier for hvordan vi kan tilpasse os de forandringer der er undervejs. Mød et stærkt panel i diskussionen om adoption af kunstig intelligens og fremtidens arbejde.

23. maj 2023 at 15.00 - 16.00 (UTC)

Webinar banner for "Generative AI - and the Impact on the Workplace".

De hastige fremskridt, der sker inden for udvikling af Generativ AI (fx. ChatGPT) påvirker den måde, vi arbejder på i et rasende tempo. På den ene side opnår vi uovertrufne muligheder for innovation og produktivitetsforøgelse, men på den anden side mødes vi af nye udfordringer og usikkerheder for både medarbejdere og arbejdsgivere. Vi har samlet et stærkt panel til at diskutere påvirkningen ved Generativ AI i arbejdslivet og på arbejdspladsen. Panelet vil diskutere og dele strategier for hvordan virksomhederne kan tilpasse sig - f.eks. i forhold til udvikling af ansvarlige AI-adoptionsplaner. Vi tager bla. fat i følgende spørgsmål:

  • Hvad er Generativ AI, og hvordan fungerer det?
  • Hvilke muligheder og fordele tilbyder Generativ AI for virksomheder, medarbejdere og hele industrier?
  • Hvordan vil Generativ AI påvirke forskellige jobroller og brancher?
  • Hvilke spørgsmål skal vi stille os selv for at sikre etisk og gennemsigtig anvendelse af generativ kunstig intelligens på arbejdspladsen?
  • Hvorfor er medarbejderinddragelse i Generative AI-relaterede beslutninger og implementering afgørende?
  • Hvordan udvikler man en strategi for Generativ AI-anvendelse på arbejdspladsen, som også dækker de etiske spørgsmål?

Gå ikke glip af denne mulighed for at udforske fremtidens arbejdsplads! Lær, hvordan du proaktivt adresserer AI-relaterede udfordringer og omfavner potentialet i Generativ AI på arbejdspladsen. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Webinar paneldeltagere

Stephen Alstrup, Professor i Algoritmer & Big Data ved Københavns Universitet, Institut for Datalogi, og CEO og medstifter af SupWiz, Danmark

Arti Mishra, HR Business Partner,Unilever, Indien

Andres Hospital, Global Expansion Manager, Lean Solutions Group, Colombia

Webinaret vil blive modereret af medstifter og administrerende direktør for Session, Pernille Brun

Om session og vores webinarer

Session er et globalt online business coaching- og lederudviklingsfirma dedikeret til at skabe en verden med exceptionelt lederskab og bæredygtige organisationer. Vores mission er at demokratisere adgangen til erhvervsuddannelse af høj kvalitet og fjerne økonomiske og lokationsbaserede barrierer for faglig udvikling. Som en del af denne forpligtelse afholder vi kvartalsvise webinarer, der omhandler aktuelle og relevante emner, der er afgørende for at lede, arbejde og trives i nutidens dynamiske arbejdsmiljø.