Session Logo

Session i ennøddeskal

Session er en global online coachingvirksomhed, der forbinder professionelle og virksomheder med højtkvalificerede erhvervscoaches fra hele verden.

Via vores online coaching platform kan man booke, chatte og afholde samtaler med sin coach. Platformen er sikker og brugervenlig. Medarbejdere og ledere bliver holdt til ilden, udfordret og får støtte af coachen i forhold til de udviklingsmål, der bliver sat for den enkelte.

Vi har professionelle coaches i hele verden, der taler alverdens sprog. De er højtuddannede med lang erfaring fra at coache i erhvervslivet. Vi tilbyder coaching for alle - og coaching overalt!

Et verdenskort, der viser hvordan Session forbinder verden gennem højkvalitets erhvervscoaching

Sessions vision er en verden med god ledelse og bæredygtige organisationer. Sessions mission er at demokratisere adgangen til erhvervscoaching

Pernille Brun, Erhvervscoach, CEO & Co-Founder, Session
Pernille Brun
Erhvervscoach, CEO & Co-Founder, Session

Vores Team

Session består af nøje udvalgte fagfolk, der arbejder fra hele verdenen. Vores team er det, der udmærker os. Kontakt os, hvis du vil være en del af teamet. Vi arbejder remote, og fleksibilitet, iværksætterånd, teamspirit, nysgerrighed, nærvær, gå-på-mod og eksperimentering er det, der kendetegner os.

Sessions team på et videomøde

Sessions Coaching Community

Sessions coaching team består af højt kvalificerede professionelle erhvervscoaches i verdenklasse, der er klar til at hjælpe klienter med at få succes med deres karriere og forretningsambitioner.

Sessions coaching team er præget af stor mangfoldighed og kommer fra hele verden. Du kan læse mere om vores coaching community og særligt udvalgte coaches under Coaching Community.

Tag fat i os, hvis du kunne tænke dig at blive en del af vores coaching community.

Sessions coachingfællesskab til et videomøde

Sessions grundlægger og CEO

Session er stiftet af Pernille Brun på fundamentet af en erhvervskarriere som erhvervspsykolog samt ejer af egen konsulentvirksomhed. Pernille har hjulpet ledere og virksomheder over hele verden med at bygge på styrker og opbygge stærke lederteams og en god medarbejderkultur. Gennem hele sin karriere har Pernille arbejdet som professionel erhvervscoach, og hjulpet ledere og medarbejdere med at navigere i det moderne arbejdsliv. Pernille har en hurtig hjerne, et stort hjerte og ambitiøse visioner for fremtidens online erhvervs-coaching og uddannelse.

Pernille er forfatter til en række bøger om ledelse og organisatorisk liv, bl.a. bestseller-bogen "Strengths-Based Leadership Handbook" samt bogen "On the Move, Lessons for the future from Nordic Leaders".

Læs mere om Pernille på LinkedIn.

Pernille Brun, Sessions grundlægger og CEO, der sidder foran en computer og har en online coachingsession

Vil du være en del afvores team?