Session Logo
Fastholdelse: Beskyt din investering i dygtige medarbejdere

Fastholdelse: Beskyt din investering i dygtige medarbejdere

Organisationer har brug for at pleje deres medarbejdere og virksomhedskultur for at opretholde bæredygtig rekruttering. For at forblive konkurrencedygtige, skal de også tiltrække toptalent. Hvordan kan organisationer tiltrække og fastholde top talent på en kontinuerlig basis? I dette webinar diskuterer vores paneldeltagere strategier for, hvordan man kan gøre det effektivt.

12. januar 2022 at 16.00 - 17.00 (UTC)

Retention: Beskyt din investering i dygtige medarbejdere

I dagens konkurrencedygtige marked er det en afgørende prioritet for organisationer at tiltrække og fastholde top talent. Vellykkede forretningsresultater afhænger af evnen til at fastholde det store talent, vi tiltrækker - og at pleje et firma, hvor medarbejdere virkelig ønsker at arbejde - og fortsætte med at arbejde.

På dette webinar adresseres følgende spørgsmål:

  • Hvordan kan vi ikke kun tiltrække, men også fastholde toptalent inden for vores organisationer?
  • Hvad er de vigtigste faktorer for at tiltrække og fastholde dygtige mennesker med succes?
  • Hvordan kan organisationer pleje en virksomhedskultur, hvor medarbejdere virkelig ønsker at arbejde - og hvordan ser dette ud?
  • Hvilke fastholdelsesstrategier fungerer - hvilke er nogle bedste praksis?

Disse emner, samt mange flere, udforskes på dette webinar, som leveres af en panel af eksperter inden for opbygning af bæredygtige virksomhedskulturer og tiltrækning og fastholdelse af dygtige mennesker; herunder Dorte Bregnhøj, Doug Kirkpatrick og Sonali Gera:

Panelister:

Dorte Bregnhøj - VP, Head of Talent, Bain & Co 

Doug Kirkpatrick - Founder and CEO of D'Artagnan Advisors

Sonali Gera - Certificeret coach, Session, og facilitator af lederudvikling

Webinaret er modereret af Sessions grundlægger og CEO, Pernille Hippe Brun

Om Session og vores webinarer:

Session er en global online coachingvirksomhed. Visionen for Session er at demokratisere højkvalitets erhvervscoaching og fjerne økonomiske og geografiske barrierer for erhvervsuddannelse. Som en del af vores vision afholder vi kvartalsvise webinarer om aktuelle emner indenfor at lede, arbejde og trives i det moderne arbejdsliv.