Session Logo
Fastholdelse: Beskyt din investering i dygtige medarbejdere

Fastholdelse: Beskyt din investering i dygtige medarbejdere

Der er kamp om de bedste medarbejdere, og organisationer har brug for de bedste strategier til at tiltrække og fastholde guldet. Men hvad skal der til og hvordan kan man skabe rammerne, der gør, at de bedste medarbejdere ikke blot søger om ansættelse, men også har lyst til at blive i virksomheden på lang sigt? Det kommer vores paneldeltagere ind på i dette webinar, som du kan se eller gense her.

12. januar 2022 at 16.00 - 17.00 (UTC)

I dagens konkurrenceprægede arbejdsmarked, bør det at tiltrække og fastholde de bedste medarbejdere, være af højeste prioritet for de fleste organisationer. Det kræver at organisationen bevidst arbejder med at (for)blive en attraktiv arbejdsplads, som de bedste medarbejdere ikke blot søger om ansættelse i, men også trives i og har lyst til at forblive i over tid og vil anbefale andre at arbejde for. Virksomheder, der bevidst arbejder med fastholdelsesstrategier og initiativer til at fremme en god organisationskultur, vinder. Alligevel overvejer mange, om det er indsatsen værd at investere i at tiltrække og bevidst fastholde medarbejdere, gennem udviklingsinitiativer og andre tiltag. For hvad nu hvis medarbejderne alligevel bare er væk om nogle måneder, var det så investeringen værd? Men hvad er prisen for ikke at investere i at skabe en sund virksomhedskultur og i at tiltrække og udvikle medarbejderne?

I dette webinar behandler vi følgende spørgsmål:

  • Hvordan kan vi ikke kun tiltrække, men også fastholde dygtige talenter i vores organisationer?
  • Hvordan kan organisationer pleje en virksomhedskultur som medarbejderne virkelig gerne vil arbejde for – og hvordan ser det ud?
  • Hvad er det egentlig, der tæller, når man taler om fastholdelse? Hvad får dygtige medarbejdere til at blive i en organisation?

Disse emner, og flere endnu, bliver udforsket i dette webinar. Et panel af eksperter med indsigt i opbygning af en bæredygtig virksomhedskultur og hvad der skal til for at tiltrække og fastholde fantastiske medarbejdere, byder ind med deres erfaring, indsigt og gode tips. Se optagelsen og lær, hvordan du beskytter din investering i fantastiske medarbejdere - og hvordan du plejer en kultur, hvor medarbejdere også har lyst til og gavn af at blive i din virksomhed - på den lange bane!

Paneldeltagere

Webinaret modereres af Sessions grundlægger og administrerende direktør, Pernille Brun

Interessant artikel om emnet

Hvis du vil vide mere, kan du også læse denne artikel skrevet af en af panelisterne fra webinaret, Sonali Gera: “Fastholdelse - Hvordan du tiltrækker og beholder de bedste medarbejdere”.

Om Session og vores webinarer

Session er et globalt online erhvervscoaching- og lederudviklings-firma dedikeret til at skabe en verden med exceptionelt lederskab og bæredygtige organisationer. Vores mission er at demokratisere adgangen til erhvervsuddannelse af høj kvalitet og fjerne økonomiske og lokationsbaserede barrierer for professionel udvikling. Som en del af denne forpligtelse afholder vi kvartalsvise webinarer, der omhandler aktuelle og relevante emner, der er afgørende for at lede, arbejde og trives i nutidens dynamiske arbejdsmiljø.

Related content

Den selvledende organisation og selvledelse  – Utopi eller mulighedernes land?