Session Logo
Hvordan nudging og adfærdsdesign kan hjælpe os med at nå vores mål på arbejdspladsen

Hvordan nudging og adfærdsdesign kan hjælpe os med at nå vores mål på arbejdspladsen

I dette webinar kan du lære hvordan nudging og adfærdsdesign kan forbedre organisationers ydeevne og hjælpe os med at nå vores mål på arbejdet. Vores panel af eksperter giver eksempler fra det virkelige liv og tips til at udnytte disse teknikker. Se webinaret og få værdifuld indsigt i emnet

22. februar 2023 at 16.00 - 17.00 (UTC)

Du kender måske adfærd begrebet ''nudging'' - som bruger teknologi såsom apps og kalender påmindelser til at opmuntre folk til at spise sundere, motionere mere eller meditere dagligt. Måske er du også bekendt med begrebet adfærdsdesign, der tilskynder mennesker til at handle på en bestemt måde. Eksempler på adfærdsdesign spænder fra at nudge folk til at opføre sig på en bestemt måde i trafikken og i offentlige bygninger, til at forebygge kriminalitet og meget mere.

Men hvor passer nudging og adfærdsdesign ind i en organisatorisk kontekst? Faktisk bliver nudging og adfærdsdesign mere og mere populært til at hjælpe os med at træffe klogere beslutninger, hindre bias i beslutningstagning og hjælpe os med at flytte folk i den rigtige retning for virksomheden.

I vores webinar diskuterer vores panel bla følgende spørgsmål:

  • Hvordan kan ledere og medarbejdere gøre god brug af principper for adfærdsdesign til at mobilisere folk til at gøre de rigtige ting?
  • Hvad er nogle interessante eksempler på, hvordan nudging og adfærdsdesign hjælper organisationer på daglig basis - og hvad kan vi lære af dem?
  • Hvad kan vi lære af neurovidenskab, når vi hjælper mennesker med at nå deres mål i en organisatorisk sammenhæng?

Disse spørgsmål berøres i vores webinar. Vores paneldeltagere kommer med stor erfaring inden for adfærdsdesign, vaner og neurovidenskab. De hjælper os med at kaste lys over emnet og giver os konkrete eksempler fra deres virksomheder med at hjælpe mennesker og organisationer med at nå deres mål.

Se webinaret - og få viden, inspiration og tips!

Paneldeltagere

Webinaret bliver modereret af Sessions grundlægger og direktør, Pernille Brun

Til HR: Læs vores artikel om emnet: How Can HR Shape Positive Organizational Change With Behavioral Design?

Om Session og vores webinarer

Session er et globalt online erhvervscoaching- og lederudviklings-firma dedikeret til at skabe en verden med exceptionelt lederskab og bæredygtige organisationer. Vores mission er at demokratisere adgangen til erhvervsuddannelse af høj kvalitet og fjerne økonomiske og lokationsbaserede barrierer for professionel udvikling. Som en del af denne forpligtelse afholder vi kvartalsvise webinarer, der omhandler aktuelle og relevante emner, der er afgørende for at lede, arbejde og trives i nutidens dynamiske arbejdsmiljø.

Related content

Virksomhedsværdier: Sådan identificerer I dem og bringer dem i spil