Session Logo
Hvordan nudging og adfærdsdesign kan hjælpe os med at nå vores mål på arbejdspladsen

Hvordan nudging og adfærdsdesign kan hjælpe os med at nå vores mål på arbejdspladsen

I dette optagede webinar kan du lære hvordan nudging og adfærdsdesign kan forbedre organisationers ydeevne og hjælpe os med at nå vores mål på arbejdet. Vores panel af eksperter giver eksempler fra det virkelige liv og tips til at udnytte disse teknikker

22. februar 2023 at 16.00 - 17.00 (UTC)

Du kender måske adfærdsbegrebet ''nudging'' - som bruger teknologi såsom apps og kalenderpåmindelser til at opmuntre folk til at spise sundere, motionere mere eller meditere dagligt. Måske er du også bekendt med adfærdsdesign som en ramme for at hjælpe med at forme menneskelig adfærd. Eksempler spænder fra at nudge folk til at opføre sig på en bestemt måde i trafikken og i offentlige bygninger, for at forebygge kriminalitet og meget mere.

Men hvor passer nudging og adfærdsdesign ind i en organisatorisk ramme? Faktisk bliver nudging og adfærdsdesign mere og mere populært til at hjælpe os med at træffe klogere beslutninger, hindre bias i beslutningstagningen og hjælpe os med at flytte folk i den rigtige retning for virksomheden.

I vores webinar tager vores panel fat på følgende spørgsmål:

  • Hvordan kan ledere og medarbejdere gøre god brug af principper for adfærdsdesign til at mobilisere folk til at gøre de rigtige ting?
  • Hvad er nogle interessante eksempler på, hvordan nudging og adfærdsdesign hjælper organisationer på daglig basis - og hvad kan vi lære af dem?
  • Hvad kan vi lære af neurovidenskab, når vi hjælper mennesker med at nå deres mål i en organisatorisk sammenhæng?

Vi besvarer disse spørgsmål og mere på vores webinar. Vores paneldeltagere kommer med stor erfaring inden for adfærdsdesign, vaner og neurovidenskab. De hjælper os med at kaste lys over emnet og give os konkrete eksempler fra deres virksomheder med at hjælpe mennesker og organisationer med at nå deres mål.

Webinar paneldeltagere

Charlotte Berg, Health and Safety Project Manager, Novo Nordisk A/S

Olivier Oullier, Co-Founder & Chairman, Inclusive Brains

Webinaret er modereret af Sessions grundlægger og administrerende direktør, Pernille Hippe Brun

Om Session og vores webinarer

Session er en global online coaching firma. Visionen for Session er at demokratisere forretningscoaching af høj kvalitet og fjerne økonomiske og lokationsbaserede barrierer for erhvervsuddannelse. Som en del af vores vision afholder vi kvartalsvise webinarer om aktuelle emner, der er relevante i forhold til at lede, arbejde og trives i det moderne arbejdsliv.