Session Logo
David Cooperrider og Roberta Baskin om “Business as a Force for Good”

David Cooperrider og Roberta Baskin om “Business as a Force for Good”

I en verden, der står over for enorme udfordringer, er det altafgørende at ledere og virksomheder tager deres ansvar på sig i forhold til at bidrage til at løse problemerne. I dette webinar taler grundlæggeren af forandrings-metodologien “Appreciative Inquiry”, David Cooperrider med den prisvindende journalist og kommunikationsguru, Roberta Baskin. Se optagelsen af webinaret og bliv inspireret til at agere forandringsagent i en verden der desperat har brug for det!

16. september 2021 at 14.30 - 15.30 (UTC)

David Cooperrider i samtale med Roberta Baskin om "Business as a Force for Good"

Se optagelsen af dette spændende webinar om "Business as a Force for Good” med David Cooperrider i dialog med Roberta Baskin.

Verden står midt i en klimakrise, der er udfordringer med socioøkonomisk ulighed, samfundsmæssig instabilitet, ulighed samt problemer med inklusion på arbejdspladsen. Hvad gør vi ved det? Hvordan kommer vi videre? I webinaret taler David og Roberta bl.a. om følgende kritiske spørgsmål:

  • Hvilken rolle kan ledere og virksomheder spille i løsningen af de ​​aktuelle globale problemer?
  • Hvilke muligheder og udfordringer har og får ledere og virksomheder, der aktivt vil gøre noget ved problemerne og arbejde for det fælles bedste?
  • Er det nok med CSR-politikker og gode missioner og intentioner? Hvordan kan vi sikre, at ledere og virksomheder oprigtigt arbejder for en mere bæredygtig og humanitær fremtid?
  • Hvilke eksempler findes der på ledere og virksomheder, der arbejder aktivt for at løse vores kollektive problemer?
  • Hvilken rolle spiller medierne og de højere uddannelsesinstitutioner i forhold til at skabe bevågenhed omkring det gode virksomheder og ledere gør og kan gøre for miljøet, arbejdsmiljøet, sociale vilkår samt det at bygge en bedre verden generelt?

David Cooperrider, Distinguished Professor ved Weatherhead School of Business, er grundlæggeren bag Appreciative Inquiry (AI) samt fakultetsdirektør for Center for Business as an Agent for World Benefit. Gennem Appreciative Inquiry har David Cooperrider hjulpet utallige ledere, virksomheder og organisationer med at skabe positiv indflydelse i verden.

Roberta Baskin er en prisvindende journalist og kommunikation guru. Udover at vinde adskillige priser som undersøgende journalist, grundlagde Roberta Baskin også AIM2Flourish.com på Fowler Center for Business as an Agent of World Benefit. Dette initiativ inviterer handelsskoleelever til at skrive om og fremvise skalerbare forretningsinnovationer i overensstemmelse med FN's mål for bæredygtig udvikling. Roberta er også blevet hædret blandt "100 visionære ledere" af Real Leaders Magazine.

Webinaret modereres af Session’s grundlægger og direktør, Pernille Brun, der sammen med David har udgivet bogen "Styrkebaseret ledelse".

Du vil sandsynligvis også finde denne artikel om emnet, forfattet af Ilma Barros, interessant: "Så du vil bruge din virksomhed til at skabe en bedre verden? Her er hvordan”.

Om Session og vores webinarer

Session er et globalt online erhvervscoaching- og lederudviklings firma dedikeret til at skabe en verden med exceptionelt lederskab og bæredygtige organisationer. Vores mission er at demokratisere adgangen til erhvervsuddannelse af høj kvalitet og fjerne økonomiske og lokationsbaserede barrierer for professionel udvikling. Som en del af denne forpligtelse afholder vi kvartalsvise webinarer, der omhandler aktuelle og relevante emner, der er afgørende for at lede, arbejde og trives i nutidens dynamiske arbejdsmiljø.

Related content