Session Logo

Vi er tilbage påTræfpunkt HR 2024

25.-26. september 2024 | Øksnehallen i København

Vi ser meget frem til Træfpunkt HR 2024. Messen har udviklet sig til nordens største HR-event. Der er masser af gratis faglige oplæg og rigeligt med tid til at komme rundt. Vi er her for 4. år i træk og vi glæder os til at møde dig og tale om lederudvikling og erhvervscoaching.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyheder om aktuelle tendenser indenfor ledelse, organisationsliv og erhvervscoaching.

We care about your privacy. Read our privacy policy

Kom og mød teamet

Derfor skal du stoppe forbi vores stand

Du kender det helt sikkert fra dig selv. Vi er i trivsel når vi er omgivet af gode kollegaer og når vi føler os tilpas fagligt udfordret i et trygt arbejdsmiljø med en god chef. Vores motto er at "Alle fortjener en god chef".

Desværre er det alt for langt mellem de gode chefer. Ledelse er ikke noget vi er født til. Ledelse er en disciplin som kræver læring. Uheldigvis bliver for mange fagligt dygtige mennesker forfremmet til lederroller uden at de får den nødvendige støtte til deres udvikling som leder.

Vi har sat os som vores mission at bidrage til en verden med god ledelse. Det gør vi ved at tilbyde kompakte lederudviklingsprogrammer som følges op af erhvervscoaching-forløb som sikrer at teori bliver omsat til praksis og vaner. Al erfaring viser at lederudviklingsforløb der kombineres med erhvervscoaching skaber de bedste resultater. Det er vi simpelhen vores spidskompetence - bare spørg vores kunder!

Vi kan ikke sige det tydeligt nok: Lederudvikling i kursus-format bør altid suppleres med afprøvning i praksis og coaching undervejs. Har du allerede igangsat et lederudviklingsforløb med en anden leverandør, så medtænk Session som jeres partner på den efterfølgende erhvervscoaching til jeres ledere eller et specialtilbud med executive coaching til de øverste chefer. Vi behøver ikke at stå for det hele.

Endelig er der vores mentale sundhed: Vi kan alle blive ramt af stress. Her kan vi også byde ind. Med et individuelt stress-behandlingsforløb hjælper vi dig eller din medarbejder med at forebygge og håndtere alvorlig stress, inden det bliver invaliderende.

Vi er meget glade for samarbejdet med Session, der tilbyder vores medarbejdere og ledere online coaching med professionelle erhvervscoaches. Platformen er nem at bruge, og Session teamet er fantastiske at arbejde sammen med. Vi får rigtig god feedback fra både ledere og medarbejdere i forhold til forløbene. Udover den gode coaching, der flytter den enkelte ud fra aftalte fokusområder, får vi også en kvartalsvis trendrapport, der viser ROI, tiltag, trends og mønstre. Disse indblik benytter vi til at forbedre værktøjer eller kommunikation for hele organisationen. Det er virkelig værdi for pengene!

Julie Porst, Global Head of People & Culture, Vivino
Julie $Porst
Global Head of People & Culture, Vivino

Samarbejdet med Session har løst flere udfordringer for os i forhold til L&D. For det første har vi fundet en let tilgængelig måde at tilbyde erhvervscoaching af høj kvalitet. Matchet og igangsættelsen sker gnidningsfrit og uden bøvl. For det andet er det en game-changer med muligheden for at tilbyde coaching på flere sprog, hvilket fjerner eventuelle sprog- og kommunikations barrierer i de personlige udviklingsforløb. Sidst, men ikke mindst, effekten af coachingen kvantificeres gennem målinger, som giver substans til værdien af vores investering. Alt i alt - erhvervscoaching med Session betaler sig, på mange niveauer.

Jesper Diget, Group Chief People Officer (CHRO)
Jesper $Diget
Group Chief People Officer (CHRO)

Min coach fra Session forstår virkelig de forretnings-udfordringer jeg dagligt konfronteres med. Hun ved nøjagtig, hvordan hun kan guide mig til at navigere i de forskellige organisatoriske kontekster, jeg befinder mig i.

Peder Nørskov, Director of Procurement, Wind Power, Ørsted
Peder $Nørskov
Director of Procurement, Wind Power, Ørsted