Session Logo

Executive Coaching –
Hold dig energisk og på forkant

Vi skræddersyr et executive coachingprogram - præcis til dine behov. Vi hjælper dig med at tænke strategisk, være på forkant med nye tendenser og at holde balancen i travle perioder. Vi ved at din tid er knap, og vi lover ikke at spilde den!

Hold dig energisk og på forkant – glad mand sidder foran computer

Min coach giver mig viden, ressourcer og praktisk rådgivning og værktøjer, der hjælper mig til at blive den bedste version af mig selv som leder. Coaching har fremmet min udvikling og gjort mig i stand til at yde indenfor områder, som det ellers ville have taget mig år at mestre. Min coach bruger sin viden og erfaring til at hjælpe mig med at træffe beslutninger, tænke strategisk, at lede organisationen samt mit ledelsesteam, og hun sørger for jeg personligt udvikler mig til at kunne lede på det niveau, jeg er på nu. Hun har været altafgørende for hvor vores virksomhed befinder sig nu, og for hvor hurtigt jeg personligt og virksomheden overordnet set har kunnet vækste.

Maja Vonsild Jørgensen, CEO, Hove A/S
Maja Vonsild Jørgensen
CEO, Hove A/S

Introducerer

Personlig topledercoaching – på dine præmisser

Vi ved, hvor svært det kan være som topleder at afsætte tid til faglig udvikling og sparring. Din tid er begrænset, og din indbakke er sandsynligvis oversvømmet med diverse anmodninger og spørgsmål. Din kalender er sikkert fyldt med møder fra tidlig morgen til sen eftermiddag. Det er svært for dig at finde tid til refleksion og strategisk tænkning, og hvem kan du uforpligtende afprøve nye idéer og strategier med?

Med de regelmæssige sessioner med din executive coach får du mulighed for at hive dig selv op i helikopterperspektiv og checke ind med det, der for alvor er vigtigt – for dig og for din organisation.

Hvorfor investere i Executive Erhvervscoaching?

Din tid er knap, og mange afhænger af dit lederskab. Din Executive Coach holder dig på rette spor med din individuelle professionelle udvikling, samtidig med at du hælper dig selv med at få det bedste ud af dit lederteam.

 • Strategisk tænkning

  I samarbejde med din coach perspektiverer du de tendenser, muligheder, udfordringer og trusler, som din virksomhed står overfor. Du får udefrakommende sparring på den strategi, du lægger, samtidigt med at du bliver holdt på sporet i forhold til hvordan du får organisationen og dit lederteam med dig.

 • Styrket lederskab

  At kunne lede i en virkelighed under hastig forandring er en af de mest essentielle færdigheder, der kræves af topledere i dag. Det kræver at du holder fokus, samtidigt med at du holder dig åben overfor nye muligheder. Det kræver, at du bevarer roen under pres og kan sætte dig i andres sted. Din coach er din sparringspartner i en omskiftelig verden.

 • Dilemmaer og handlekraft

  Som øverste chef står du konstant overfor vanskelige dilemmaer. Din coach styrker og hjælper dig med at perspektivere dine beslutninger, når der ikke er nemme løsninger. Gennem afklarende spørgsmål får du drøftet fordele og ulemper ved forskellige veje, og ofte viser der sig en helt tredje vej, end den du først havde tænkt, når du får foldet mulighederne ud.

 • Styrket virksomhedskultur

  Virksomheds- og teamkultur spiller en afgørende rolle hvad angår medarbejdernes engagement og trivsel. Du spiller en væsentlig rolle i forhold til den kultur, der hersker i organisationen. Er din virksomheds- og teamkultur i din øverste ledergruppe, som du ønsker? Hvilke værdier ønsker du, at organisationen leder og arbejder efter? Hvordan får du alle med dig, når værdigrundlaget skal justeres og strategien implementeres? Det er noget af det, du kan drøfte med din Executive Coach.

 • Få følgeskab

  Man siger, at der er ensomt på toppen. Men der er lidt mindre ensomt, hvis du kan få andre med dig. Det kræver, at du selv brænder for sagen, er engageret - og kan tænde ilden i andre. Hvordan gør du det? Bl.a. ved at du arbejder ud fra dine styrker, ved hvorfor “sagen” I arbejder for, er vigtig. Din autenticitet vil være med til at inspirere dit team til at lægge en ekstra indsats, for at I lykkes med jeres mission.

 • Stærk kommunikation

  Der er ingen “one-size-fits-all” løsning på god kommunikation fra topledelsen. God kommunikation er kontekst- og situationsafhængig. Styrk hvordan du bedst kommunikerer – ud fra hvem du er, og hvad kontekst og situation kalder på i din virksomhed.

 • Er du klar?Begynd dit Executive Coachingforløb i dag

  Hør nærmere