Session Logo
Session lanceringsevent: At arbejde og lede i en verden i hastig forandring

Session lanceringsevent: At arbejde og lede i en verden i hastig forandring

Oplev Sessions lanceringsevent. I webinaret modererede Astrid Haug et panel af eksperter i en fængende diskussion om hvordan man trives i det digitale og foranderlige arbejdsmiljø i det 21. århundrede. Diskussionen kommer omkring virtuelt lederskab, organisatorisk smidighed og vellykket tilpasning til hurtige ændringer.

24. marts 2021 at 15.30 - 16.30 (UTC)

At arbejde og lede i det 21. århundrede kan være forvirrende og komplekst. Som de fleste har erfaret, så kan arbejdsvilkår og metoder ændre sig på et øjeblik, og netop som du finder ud af præcis, hvad du skal gøre, hvordan du gør det, og hvordan du anvender dine styrker – sker der noget nyt, som tvinger dig til at gentænke og genopfinde dig selv. Forandringerne omfatter dig selv, din virksomheds forretningsmodel, måden I er organiseret på, med hvem og hvordan du samarbejder. Oven i alt dette, er vores arbejde i vidt omfang flyttet online, hvilket betyder, at vi også skal finde ud af, hvordan vi arbejder, leder og trives i en digital verden.

  • Hvad skal der til for ikke kun at overleve, men også trives i det moderne arbejdsliv?
  • Hvordan skaber vi blomstrende virksomheder i arbejdsmiljø, der er i hastig forandring, og som også er præget af usikkerhed?
  • Hvilke udfordringer og muligheder giver det virtuelle arbejdsmiljø?

Dette og meget mere fik vi diskutere i dette webinar, modereret af den altid oplagte, Astrid Haug, CEO hos Astrid Haug Bureau

Paneldeltagere

Martin Gert Hansen, General Manager, Novo Nordisk A/S

Malene Ratcliffe, CEO, Superflex

Sheila Kariuki, Business Coach Session og grundlægger af Resource Associates Ltd.

Eric Knauf, leder af Global Talent Acquisition, ThoughtSpot