Session Logo
Ledelse med Empowerment: EdTechs rolle i at forme morgendagens ledere

Ledelse med Empowerment: EdTechs rolle i at forme morgendagens ledere

Bliv klogere på, hvordan ​​EdTech kan kvalificere lederudviklingsforløb. Med indsigt fra emagine, LMS 365 og Session berører vi hvordan fx. Learning Management Systemer (LMS) samt Online Coaching kan understøtte morgendagens ledere på den moderne arbejdsplads.

15. november 2023 at 15.00 - 16.00 (UTC)

God ledelse af empowered ledere er i høj kurs både blandt virksomheder, organisationer, medarbejdere og ledere. Medarbejdere søger ledere, der kan støtte, udfordre, vejlede, prioritere, sætte retning, og bringe medarbejdernes styrker i spil. Mange organisationer investerer i lederudviklingsprogrammer, men indimellem kan det knibe med de synlige resultater. Spørgsmålet er, hvordan vi får et “optimalt afkast” af vores investering.

I en tid, hvor remote arbejde og hybride arbejdsmodeller vinder indpas, kan traditionelle face-to-face-lederuddannelser ikke stå alene. Selvom det at mødes fysisk kan give god værdi og energi på den korte bane, er det svært at implementere varige forandringer i en foranderlig og omskiftelig hverdag. Nutidens udfordringer for ledere kræver innovative løsninger til at skabe læring, og her kan EdTech-værktøjer såsom Learning Management Systemer (LMS) og online coaching tilbyde ledere on-demand træning af høj kvalitet, der sikrer, at teoretisk ​​viden bliver omsat til handlekraftige ledelses-vaner.

I dette webinar vil vi behandle spørgsmål som:

  • Hvad er god ledelse - og hvordan kan vi bedst støtte, træne og styrke ledere i deres udvikling?
  • Hvordan kan EdTech-værktøjer supplere traditionel lederudvikling?
  • Hvordan kan Learning Management Systemer være med til at revolutionere lederudvikling?
  • Hvilken rolle spiller individualiseret coaching i at styrke nye lederevner?
  • Hvordan kan organisationer sikre en langsigtet effekt af de lederudviklingsprogrammer, de investerer i?

Dette webinar er organiseret af Session i samarbejde med EdTech Denmark, emagine og LMS365. Webinaret afholdes på engelsk.

Webinar deltagere

  • Jesper Diget, er CHRO hos emagine, og har været drivkraften bag emagines innovative lederudviklingsprogram hvor ledertræning kombineres med face-to-face sessioner, online sessioner, en-til-en ledercoaching samt understøttelse via app.
  • Clarissa Corneliussen, er en af Danmarks mest efterspurgte ledelseskonsulenter og erhvervscoaches. Clarissa har stor erfaring med at facilitere online coaching og co-kreere samt implementere lederudviklingsprogrammer med effekt.
  • Robin Daniels, er Chief Business & Product Officer hos LMS365. Robin er ekspert i marketing og software-produktudvikling og har en fantastisk track-record fra virksomheder som Salesforce, WeWork, LinkedIn, Box og Matterport - og så er Robin kendt for sin kærlighed til mennesker - og læring!
  • Pernille Brun, er CEO og medstifter af Session. Pernilles karriere spænder vidt; hun er iværksætter, investor, forfatter til flere bøger om organisatorisk liv og ledelse - og en af de ypperste facilitatorer og eksperter indenfor lederudvikling. Pernille er moderator for webinaret.
  • Kurt Gammelgaard Nielsen, Bestyrelsesmedlem i EdTech Danmark. Vi er beærede over at have Kurt til at åbne vores webinar.

Om Session og vores webinarer

Session er et globalt online erhvervscoaching- og lederudviklings-firma dedikeret til at skabe en verden med exceptionelt lederskab og bæredygtige organisationer. Vores mission er at demokratisere adgangen til erhvervsuddannelse af høj kvalitet og fjerne økonomiske og lokationsbaserede barrierer for professionel udvikling. Som en del af denne forpligtelse afholder vi kvartalsvise webinarer, der omhandler aktuelle og relevante emner, der er afgørende for at lede, arbejde og trives i nutidens dynamiske arbejdsmiljø.

Related content

Løsningsfokuserede samtaler: Kom videre og løs jeres problemer ved at dele jeres ønsker til fremtiden!