Session Logo

Vi er tilbage på
Træfpunkt HR 2023

4-5. oktober 2023 | København

Vi står for 3. år i træk klar til at møde dig på Danmarks største HR-konference i Øksnehallen. Kom og få en snak med os om lederudvikling og erhvervscoaching.

Billede af Session's stand på Træfpunkt HR

Mød Session

Hvorfor besøge Sessions stand?

Alle fortjener en god chef: God ledelse er en af de vigtigste faktorer for vækst, trivsel og fastholdelse. Kompetent og god ledelse kommer ikke af sig selv. Få en snak med os om hvordan vi bedst ruster jeres ledere til at nå jeres mål og skabe resultater I kan være stolte af.

Lederudvikling: Vores team af ledelseskonsulenter har mange års erfaring med lederudvikling i verdensklasse. Vi har leveret utallige succesfulde forløb i både i private virksomheder og offentlige myndigheder. Vi har flotte referencer i stort set alle brancher.

Ledercoaching: Al erfaring viser at lederudviklingsforløb der kombineres med erhvervscoaching skaber de bedste resultater. Lederudvikling i kursus-format bør suppleres med afprøvning i praksis og coaching undervejs.

Mental sundhed: Vi kan alle blive ramt af stress. Med et individuelt stress-behandlingsforløb hjælper vi dig eller din medarbejder med at forebygge og håndtere alvorlig stress, inden det bliver invaliderende.

Vi er meget glade for samarbejdet med Session, der tilbyder vores medarbejdere og ledere online coaching med professionelle erhvervscoaches. Platformen er nem at bruge, og Session teamet er fantastiske at arbejde sammen med. Vi får rigtig god feedback fra både ledere og medarbejdere i forhold til forløbene. Udover den gode coaching, der flytter den enkelte ud fra aftalte fokusområder, får vi også en kvartalsvis trendrapport, der viser ROI, tiltag, trends og mønstre. Disse indblik benytter vi til at forbedre værktøjer eller kommunikation for hele organisationen. Det er virkelig værdi for pengene!

Julie Porst, Global Head of People & Culture, Vivino
Julie $Porst
Global Head of People & Culture, Vivino

Min coach giver mig viden, ressourcer og praktisk rådgivning og værktøjer, der hjælper mig til at blive den bedste version af mig selv som leder. Coaching har fremmet min udvikling og gjort mig i stand til at yde indenfor områder, som det ellers ville have taget mig år at mestre. Min coach bruger sin viden og erfaring til at hjælpe mig med at træffe beslutninger, tænke strategisk, at lede organisationen samt mit ledelsesteam, og hun sørger for jeg personligt udvikler mig til at kunne lede på det niveau, jeg er på nu. Hun har været altafgørende for hvor vores virksomhed befinder sig nu, og for hvor hurtigt jeg personligt og virksomheden overordnet set har kunnet vækste.

Maja Vonsild Jørgensen, CEO, Hove A/S
Maja Vonsild $Jørgensen
CEO, Hove A/S