Session Logo

Bliv en del af vores
coaching community

Er du klar til at blive coach for Session? Alle vores coaches har en relevant uddannelse, mere end fem års erfaring med coaching i erhvervslivet og gode udtalelser fra coachingforløb med navngivne klienter. Derudover forpligter vi os til at møde dem vi coacher med nærvær, fortrolighed og integritet. Vi følger ICF's etiske principper for god coaching-praksis, og holder os selv skarpe gennem løbende supervision, træning og uddannelse.

Et Session coaching community møde på en computer med en kop te ved siden af

Jeg elsker at coache og at hjælpe mennesker med at udvikle sig. Med Session har jeg nem adgang til fantastiske kolleger og kunder. Jeg kan få faglig sparring, stille spørgsmål til kollegerne, få inspiration til nye metoder samt udveksle relevante artikler og materialer. At alt er samlet på en platform har stor værdi for både mig og mine klienter.

Clarissa Corneliussen, Licensed Business Psychologist, Leadership Consultant and Facilitator, Compassion Consulting
Clarissa Corneliussen
Licensed Business Psychologist, Leadership Consultant and Facilitator, Compassion Consulting

Sessions Coachingfilosofi

Enhver coach har sin egen stil, men i Session coacher vi alle ud fra disse principper:

Styrke Fokus
Vi leder bevidst efter og identificerer styrker i den enkelte, i teamet, organisationen og omgivelserne. Vi bruger styrker til at overkomme svagheder og barrierer. Vi spotter det, der virker.

Eksperimentering
Vi opfordrer til, at man prøver ny adfærd og nye ideer af, at man samler feedback, lærer af den og justerer ind derefter. Det, vi taler om, skal prøves af i praksis. Og hellere før end siden.

Nysgerrighed og Forestillingsevne
Vi ser ud over det allerede eksisterende og ind i fremtiden og spørger: “Hvad nu hvis?” “Hvad er muligt?” “Hvad kan ske?”. Vi hjælper med at se muligheder.

Indlevelse og forretningsforståelse
Vi er optagede af at forstå andres perspektiver og hjælpe andre med at lykkes. Vi er oprigtigt interesserede i forretning og i organisatoriske perspektiver.

Nærvær og kropsbevidsthed
Vi er tilstede med fuldt fokus og hjælper andre med at blive det. Vejen til nærvær går gennem kroppen. Derfor er det vigtigt, at lytte til den, passe på den og tage den alvorligt.

Samarbejde
Vi opfordrer til samarbejde og til at dele og efterspørge viden, også på tværs af organisationer.

Integritet
Vi opfører os etisk, holder hvad vi lover og holder fortroligheden. Naturligvis.

Sådan udvælger vi vores erhvervscoaches

Session coaches udvælges omhyggeligt på baggrund af følgende kriterier

 • Uddannelse

  Autoriserede erhvervspsykologer eller certificeret af en af verdens førende coaching foreninger - eller anden relevant uddannelse. Alle vores coaches er under løbende uddannelse og modtager feedback og supervision.

 • Organisatorisk forståelse

  Stor viden og erfaring fra mange års coaching i moderne organisationer. Taler “det organisatoriske sprog”, tænker og rådgiver på strategisk niveau og forstår de udfordringer og dilemmaer, der er ved at arbejde på en dynamisk og travl arbejdsplads.

 • Erfaring fra erhvervslivet

  Minimum fem års erfaring med professionel erhvervscoaching i organisationer, understøttet af formidable udtalelser fra klienter fra erhvervslivet.

 • Coachingfilosofi

  Coacher i overensstemmelse med vores coaching filosofi baseret på: Styrkefokus, Eksperimentering, Nysgerrighed & Forestillingsevne, Indlevelse & forretningsforståelse, Nærvær & Kropsbevidshed, Samarbejde og Integritet

 • Online Coaching færdigheder

  Alle vores coaches er erfarne i online coaching. Kunsten at coache online kræver en solid praksis for at sikre en god og nærværende oplevelse

 • Klar til ny inspiration?Ansøg om adgang til vores coach community!