Session Logo

Automatisering af din Coaching-, Tutoring- og Mentoring-
forretning med Session

Digital online administration og automatisering af din coaching-, tutoring- og mentoring-virksomhed. Vi har udviklet en komplet brugervenlig platform, som eliminerer det administrative overhead med kommunikation, betalinger og booking af klienter.

Billede af en forretningscoach fra Session, som nyder at hun har sparet tid på administrationen af sin kalender med Session-platformen.

Key Features

Empowering Learning Facilitators

Enkel kalender-booking og ombooking

Ubesværet online kalenderbooking af sessioner for dine klienter. Integreret til populære online kalenderløsninger, hvilket reducerer tiden brugt på manuel kalender-planlægning.

Session scheduling - picture of laptop, phone and calendar.

Tilpasset oplevelse

Skræddersy din platform til at afspejle dit brands identitet med dit eget domæne, logo, stilarter og budskaber, hvilket sikrer et ensartet og professionelt udseende og genkendlighed for dine kunder.

Screenshot of the session platform showing customization options for session length, domain, logo and styles.

Chat-funktion

Chat-funktionen sikrer effektiv kommunikation mellem dig og dine klienter. Her kan i realtid let afklare spørgsmål, følge op på aftaler og dele links til artikler og hjemmeopgaver.

Chat messages on the Session platform

Opkrævning af abonnementer og automatisk betaling

Platformen gør det let at modtage kortbetalinger fra kunder og automatiserer udbetalinger til coaches. Fakturering og bogføring af betalinger sker automatisk via Dinero, men kan integreres til andre ERP-systemer. Administrativt overhead er minimalt.

Illustration of the fact that the Session platform is two-sided.

Vi er meget glade for samarbejdet med Session, der tilbyder vores medarbejdere og ledere online coaching med professionelle erhvervscoaches. Platformen er nem at bruge, og Session teamet er fantastiske at arbejde sammen med. Vi får rigtig god feedback fra både ledere og medarbejdere i forhold til forløbene. Udover den gode coaching, der flytter den enkelte ud fra aftalte fokusområder, får vi også en kvartalsvis trendrapport, der viser ROI, tiltag, trends og mønstre. Disse indblik benytter vi til at forbedre værktøjer eller kommunikation for hele organisationen. Det er virkelig værdi for pengene!

Julie Porst, Global Head of People & Culture, Vivino
Julie Porst
Global Head of People & Culture, Vivino
Tutor, mentor or coach using the Session platform

Manage your Business

Get your own platform for Tutoring, Mentoring & Coaching