Session Logo

Vi er tilbage på
TechBBQ 2023

Det er med en vis stolhed at vi er tilbage for andet år i træk med en stand på TechBBQ. Man kan næsten ikke forestille sig et bedre forum for krydsbestøvning mellem startups, investorer og etablerede virksomheder, som higer efter innovation.

Vi stiftede Session som en global erhvervscoaching-virksomhed tilbage i 2020 og siden da har vi arbejdet med iværksættere og startups. Det er derfor vi elsker TechBBQ.

Billede Sessions stiftere på hovedscenen på TechBBQ.

Mød Session

Hvorfor lægge vejen forbi Sessions stand?

Vi glæder os til at vise Sessions coaching-, tutoring- og mentorplatform på TechBBQ. Vi startede Session som en online erhvervscoaching-platform, og vi arbejder med iværksættere og startups på daglig basis.

Vi ville elske at tale med startups og virksomheder om ledelse, lederudvikling og online coaching.

Få en demo af vores coaching-, tutoring- og mentorplatform: Vi er stolte af den platform, vi har bygget. Vi faciliterer tusindvis af coaching sessioner og håndterer betalinger til coaches over hele verden. Alt er automatiseret og har sparet alle involverede parter for utallige timer ved at eliminere kedeligt overhead.

Alle fortjener en god chef: God ledelse er en af de vigtigste faktorer for vækst, trivsel og fastholdelse. Kompetent og god ledelse falder ikke naturligt. Kontakt os for at diskutere, hvordan vi bedst ruster dine ledere til at nå jeres mål og skabe resultater, I kan være stolte af.

Lederudvikling: Vores team af ledelseskonsulenter har mange års erfaring med lederudvikling i verdensklasse. Vi har leveret utallige succesfulde programmer i både private virksomheder og i offentlige myndigheder. Vi har fremragende referencer i stort set alle brancher.

Ledercoaching: Al erfaring viser, at lederudviklingsprogrammer, der kombineres med business coaching, skaber de bedste resultater. Lederudvikling bør suppleres med praktisk test og coaching undervejs.

Mental sundhed: Vi kan alle blive ramt af stress. Med et individuelt stressbehandlingsprogram hjælper vi dig eller din medarbejder med at forebygge og håndtere alvorlig stress, inden den bliver invaliderende.

Investeringssamtaler: Session er en profitabel virksomhed og har oplevet flot organisk vækst. Vi ikke i færd med at rejse kapital, men vi vil meget gerne udbygge vores netværk blandt potentielle investorer.

Mød os på TechBBQVi vil meget gerne møde dig til TechBBQ. Send os en besked, så vi kan mødes.